Μοιραστείτε αυτό

FB TW YT PN
Ο

Τζάστιν Μπόνομο – 3,479.70 4. Fedor Holz – 3,644.80 3. ένα μπρασελέ WSOP, μια μεγάλη νίκη στο Μακάο και μια καταπληκτική εκτέλεση στο τελευταίο major της σεζόν στην Πράγα έως το τέλος του 2016 με ένα κτύπημα!Όλα αυτά που είπε, τι απίστευτη εκτέλεση για Fedor, ο οποίος εξακολουθεί να κατέχει πάνω στο #1 κατάταξη στο GPI World Poker Rankings .. στο texas holdem ποια από αυτά τα χέρια πόκερ που είναι πιο ψηλά από ένα πλήρες σπίτι.

David Peters – 3,666.31 2 στο texas holdem τι είναι ένα straddle. Ari Engel – 3,290.43 7 στο texas holdem τι είναι τυφλή. για τώρα!" Και δεν ήταν μόνο το GPI που έδωσε Peters το καπέλο άκρη.Παίχτης και του λόγου περιοδικό, επίσης, ότι Πίτερς ήταν πιο άξιος από τους POY βραβείο αφού έγινε ο πρώτος παίκτης για να κάνει περισσότερα από 20 POY-ειδική τελική πίνακες μέσα σε ένα χρόνο (22) σε πάνω από μια δεκαετία.Σε μια περίεργη τροπή της μοίρας, τόσο Peters και Holz απίστευτη ξεκινά το έτος ήρθε το World Poker Tour (WPT) $200,000 buy-in Triton Super High Roller Σειρά electromenager geant καζίνο villeneuve loubet.

Adrian Mateos – 3,316.07 6. David Peters κερδίζει τόσο το Global Poker Index και παίχτης και του λόγου Παίκτης της Χρονιάς, επισκιάζει το εντυπωσιακό γερμανικά, Fedor Holz.Δεν είμαι ο άνθρωπος που καταλήγει μέχρι τον αγκώνα μέσα στο αλγόριθμοι την αναζήτηση για τα ελλείποντα σύνδεσμο στο πόκερ είναι Παίκτης της Χρονιάς (POY) αγώνες, και μάλλον γι ' αυτό ήταν έκπληξη για να μάθουν ότι ο David Peters είχε κερδίσει το Global Poker Index (GPI) ΤΟ 2016 POY τίτλο.Κοίτα, είμαι ένας τεράστιος David Peters ανεμιστήρα.Και κατά τη διάρκεια κάθε άλλη χρονιά Peters παραστάσεις θα αξιολογείτο ως αισχρά κορυφαία εγκοπή.Αλλά αυτός που εκτελούνται από το δέρμα κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 12 μηνών που Fedor Holz έπαιξε σαν να ανήκει η ψυχή του παιχνιδιού.Ο νεαρός γερμανός έκανε τη δουλειά έξι φορές.Κλείδωσε κάτω τέσσερις-επτά-σχήμα σκορ και κέρδισε $16.4 m.

στο texas holdem ποια από αυτά τα χέρια πόκερ που είναι πιο ψηλά από ένα πλήρες σπίτι

TOP