Μοιραστείτε αυτό

FB TW YT PN
Τ

ο δημοτικό συμβούλιο στην Washington, D πώς να παίξετε ultimate texas holdem. έχει εφαρμόσει τα φρένα του αθλητισμού νομοθεσία για τα τυχερά παιχνίδια.Το συμβούλιο αποφάσισε χθες να αναβάλει μια απόφαση για ένα μέτρο που να επιτρέπει την ανταγωνιστική υποβολή προσφορών για τη διαχείριση της πόλης, η επέκταση σε αθλητικά στοιχήματα.Εξήγησε ότι θέλει να δώσει η κοινότητα περισσότερο χρόνο για να παρέχουν ανατροφοδότηση σχετικά με το ζήτημα πριν από την πραγματοποίηση της απόφασης.Η ανησυχία που κέντρα σχετικά με την πιθανότητα ότι το συμβούλιο θα επιλέξει μια οντότητα για τη διαχείριση της δραστηριότητας, αντί να αφήνει τις επιχειρήσεις να υποβάλουν προσφορά για τα δικαιώματα της σύμβασης.Συνήθως, στις ΗΠΑ, η κυβέρνηση της σύμβασης πρέπει να είναι ανοιχτό για την υποβολή προσφορών, σε μια προσπάθεια να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει κανένα σκιερό ή κάτω από το τραπέζι συμφωνίες.Σύμφωνα με το μέλος του συμβουλίου για την ΟΥΆΣΙΝΓΚΤΟΝ Πτέρυγα 3, Μαίρη Μ πώς να παίξετε τουρνουά πόκερ σε απευθείας σύνδεση.

Cheh, "θα χάσουμε και μερικούς μήνες ... [αλλά] θα έχουν τουλάχιστον εκεί έξω στο ύπαιθρο και να έχουν μια ακρόαση." Η θέση υποστηρίζεται από την Πτέρυγα 1 εκπρόσωπος του Μπριάν Κ. Nadeau, ο οποίος είπε ότι θα ήταν κακή ιδέα να χειριστεί οποιοδήποτε αθλητικό τζόγο πρόταση ως επείγον νομοσχέδιο που δεν απαιτούν μια δημόσια ακρόαση.Εκείνη υποστήριξε, "δεν έχω δει κανέναν να αποδείξει ότι αυτή είναι μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης." Δ. οι υπάλληλοι εγκεκριμένων αθλητικών τυχερών παιχνιδιών, τον τελευταίο μήνα.Έτσι, έγινε η πρώτη δικαιοδοσία στην περιοχή της Ουάσιγκτον να δώσει το πράσινο φως για τη δραστηριότητα.Είναι τώρα ενώνονται με επτά άλλες χώρες, εκτός από τη Νεβάδα, για να επιτρέψει τα τυχερά παιχνίδια στην επαγγελματική αθλητικά παιχνίδια.Δύο άλλες περιοχές δεμένα με την Ουάσιγκτον και το Μέριλαντ και Βιρτζίνια – δεν έχουν ακόμη εγκριθεί η είσοδός τους στη βιομηχανία, που σημαίνει D πώς να παίξετε τουρνουά πόκερ. θα είναι η πρώτη για να κάνει το χρήμα να αρπάξει.Δ. C.δεν έχει κανένα καζίνο (αν και κάποιοι θα πουν ότι Capitol Hill είναι ένα ρίσκο).Ωστόσο, προσφέρει ένα λαχείο.Το λαχείο είναι να τρέξει από την Intralot και εποπτεύεται από το Δ.
Κλήρωση, η οποία προσπάθησε να πιέσει για την Intralot να πάρει τον έλεγχο του τζόγου.Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της οργάνωσης, η Μπεθ Bresnahan, υποστήριξε ότι οι καθυστερήσεις θα στοιχίσουν εκατομμύρια.Είπε σε μια επιστολή που έστειλε στην ουάσιγκτον Συμβούλιο Πρόεδρος Φιλ Μέντελσον την περασμένη εβδομάδα ότι το κόστος της κάθε καθυστέρηση είναι "σημαντική", προσθέτοντας ότι η διαγωνιστική διαδικασία θα μπορούσε να διαρκέσει τρία χρόνια και θα μπορούσε να κοστίσει D slot μηχανή app χωρίς internet. σχεδόν $61 εκατομμύρια σε έσοδα που θα προκύψουν από τα αθλητικά στοιχήματα slot μηχανή app με πραγματικά χρήματα. Bresnahan περαιτέρω υποστήριξε, "Αν Βιρτζίνια και το Μέριλαντ προσφέρουν αθλητικά στοιχήματα πριν από την Περιοχή, τα κράτη αυτά θα είναι καλύτερα σε θέση να δημιουργήσει πελατειακές σχέσεις με τους κατοίκους τους, στερώντας έτσι από την Περιοχή των πιθανών εσόδων από επιβάτες, που διπλασίασε τις ενήλικου πληθυσμού κάθε ημέρα εργασίας.Τα έσοδα αυτά δεν μπορεί ποτέ να ανακτηθεί." Τα μέλη του συμβουλίου δεν επηρεάζονται από τα επιχειρήματα.Μέλος του συμβουλίου Ανίτα Ομολόγων απάντησε, "οι Περισσότεροι από εμάς δεν θα αλλάξει το μυαλό μας, αλλά, τουλάχιστον, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να καταλάβουμε πού είμαστε." Πρόεδρος Μέντελσον συμφώνησε να αποσύρει το μέτρο έκτακτης ανάγκης, και να εισαγάγει ένα νομοσχέδιο για να αναζητήσουν δημόσια προσφορά.Ωστόσο, προειδοποίησε ότι δεν θα μπορούσε να είναι μια νέα "επίθεση των ομάδων συμφερόντων" μέχρι να επιλυθεί το ζήτημα.Λάβετε τα τελευταία νέα τυχερών παιχνιδιών από Calvin Ayre αυλάκωση της μηχανής εφαρμογές για το android.

πώς να παίξετε ultimate texas holdem

TOP