Μοιραστείτε αυτό

FB TW YT PN
Β

ρετανοί σε απευθείας σύνδεση bingo παροχής υπηρεσιών, JPJ Ομάδας, ανακοίνωσε την υπογραφή οριστικής συμφωνίας είναι να το δεις να πωλήσει το Mandalay λειτουργούσα επιχείρηση σε θυγατρική εταιρεία της 888 Holdings για 18 εκατομμύρια λίρες ($23,5 εκατ.) σε μετρητά.Σε απευθείας σύνδεση bingo αγοράζει: Στο Λονδίνο, την έδρα της εκμετάλλευσης που χρησιμοποιείται επίσημα την τρίτη το δελτίο τύπου για να δηλώσει ότι Mandalay είναι υπεύθυνη για τα διάφορα σε απευθείας σύνδεση bingo μάρκες", όπως τον τομέα στο CostaBingo.com και ήδη χρησιμοποιεί μια πλατφόρμα από την Dragonfish business-to-business division της 888Holdings.Επιπλέον δήλωσε ότι η υποδεέστερη πρόσφατα συμμετείχε σε ετήσια έσοδα περίπου € 11 εκατ.

ευρώ ($14.3 εκατ όλα ή fold πόκερ σε απευθείας σύνδεση. ευρώ), παράλληλα με μια ανέλεγκτες δώδεκα μηνών, το καθαρό κέρδος της τάξης των £3.7 εκατ όλα ή να πάει πάσο gg πόκερ.
ευρώ ($4.8 εκατ.ευρώ) το καλύτερο δωρεάν online κουλοχέρηδες χωρίς κατέβασμα χωρίς εγγραφή. Jackpotjoy συγκέντρωση: Ως αποτέλεσμα της εκποίησης, JPJ διακήρυξε ότι θα είναι καλύτερα σε θέση να βελτιστοποιήσει την επιστροφή του μάρκετινγκ επενδύσεις", εστιάζοντας όλες τις Ηνωμένο Βασίλειο εμπορικό στρατηγικές για την bingo-led Jackpotjoy εμπορικό σήμα σας.Επιπλέον, αναγνώρισε ότι τα επόμενα πώληση, την οποία αναμένει να κλείσει μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα μετά την ολοκλήρωση του " ένας εργαζόμενος διαδικασία διαβούλευσης, είναι να περιλαμβάνει μια αρχική πληρωμή των £12 εκατ. ευρώ ($15.6 εκατ το καλύτερο δωρεάν online κουλοχέρηδες για να κερδίσει πραγματικά χρήματα. ευρώ), ακολουθούμενη από το υπόλοιπο £6 εκατ το καλύτερο δωρεάν online ιστοσελίδες υποδοχή.
ευρώ ($7.8 εκατ είναι το πόκερ απαγορευτεί στην telangana. ευρώ) ισοζύγιο το σεπτέμβριο.Εστίαση μετατόπιση: από την πλευρά του, το Γιβραλτάρ με βάση 888 Holdings χρησιμοποιείται για τη δική του την τρίτη το δελτίο τύπου (pdf) για την λεπτομέρεια ότι η συμφωνία είναι να συμμετέχουν, επίσης, είναι να αναλάβει τον έλεγχο της σε απευθείας σύνδεση περιοχές bingo στο CityBingo.com και SingBingo.com πριν από την εκτέλεση αυτών των οντοτήτων σε μια business-to-consumer βάση.Παίρνω τον έλεγχο: Itai Pazner, Διευθύνων σύμβουλος για την 888 Holdings, δήλωσε ότι η εξαγορά θα επιτρέψει στην εταιρεία του για να πάρει τον πλήρη έλεγχο αυτών των επιτυχημένα brands από την πλευρά του μάρκετινγκ", προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω και να υποστηρίξει τη συνολική του θέση εντός του Ηνωμένου Βασιλείου σε απευθείας σύνδεση bingo κάθετα είναι το πόκερ απαγορευτεί στην ινδία. Pazner δήλωση διαβάστε... "Η ομάδα συνεχίζει να παραδώσει τη δεδηλωμένη στρατηγική επέκτασης σε παγκόσμια ρυθμιζόμενες αγορές.Η επέκταση αυτή υποστηρίζεται από την οργανική ανάπτυξη πρωτοβουλιών που υποστηρίζονται από την εξερεύνηση αξία-ενίσχυση των συγχωνεύσεων και εξαγορών.Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του χαρτοφυλακίου των εμπορικών σημάτων, το οποίο περιλαμβάνει την καθιερωμένη CostaBingo.com.".

όλα ή fold πόκερ σε απευθείας σύνδεση

TOP