Μοιραστείτε αυτό

FB TW YT PN
S

.-με βάση το καζίνο φορέα Wynn Resorts Ltd λέει ότι δεν είναι ενήμερο για τυχόν έλεγχο από την U πώς μπορείς να κερδίσεις σε ένα μηχάνημα.

ομοσπονδιακή αρχές για την πιθανή αποτυχία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ελέγχου.Η δήλωση ήρθε μετά η Wall Street Journal ανέφερε ότι η εταιρεία ήταν υπό έρευνα από τις εισαγγελικές αρχές από δύο Εισαγγελέα γραφεία και την Υπηρεσία Εσωτερικού εισοδήματος και της δίωξης Ναρκωτικών πώς να κερδίσει σε κουλοχέρηδες. ?;Δεν έχουμε επίγνωση της κάθε έρευνα για την εταιρεία και όχι οργανισμός έχει ενημερώσει την εταιρεία ότι είναι υπό διερεύνηση," εκπρόσωπος της εταιρείας Μάικλ Weaver είπε στο Reuters news agency σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πώς να κερδίσει σε κουλοχέρηδες.
?;Ως ένα ιδιαίτερα οργανωμένο business είμαστε σε διαρκή διάλογο με τις ρυθμιστικές αρχές και οι κυβερνητικές υπηρεσίες σχετικά με μια ποικιλία θεμάτων και το γεγονός ότι οι πληροφορίες ζητούνται από πρακτορείο σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται την κατηγορία της αμέλειας από την πλευρά της η εταιρεία," ο Κ πώς μπορείτε να κερδίσετε στο πόκερ. Υφαντής είπε στο Reuters..

πώς μπορείς να κερδίσεις σε ένα μηχάνημα

TOP