Μοιραστείτε αυτό

FB TW YT PN
"

Υπάρχει μια ολόκληρη δέσμη των στρατηγικής που πηγαίνει σε αυτό.Νομίζω ότι πήγε πολύ καλά και μπορούν να εξελιχθούν για να γίνει ακόμα καλύτερη.Ίσως ένα $2.5 k, $5k και, στη συνέχεια, ίσως μια $10k Πρωτάθλημα στο μέλλον – ποιος ξέρει;" Λάβετε τα τελευταία νέα τυχερών παιχνιδιών από Calvin Ayre πόσα μέλη επιτρέπουν τα τυχερά παιχνίδια. Marco Johnson μιλάει για το πώς πήρε το ποιος ήταν καλός σε αυτό το παιχνίδι, και θα επιλέξετε το Badugi, αν ένας παίκτης ήταν καλή στο Badugi, για παράδειγμα.Στη συνέχεια, οι υπόλοιποι παίκτες, όπως ο Άλεν Κέσλερ, ήταν το μάζεμα των παιχνιδιών με βάση τον καλύτερο τρόπο για να αξιοποιούν το μέγεθος του stack αθλητικά τυχερά παιχνίδια νομική στην αριζόνα.

"Εκεί ήταν, επίσης, μια σαφή μετα-παιχνίδι μεταξύ του τι παιχνίδια για να διαλέξετε, όπως το έμπειρους παίκτες, πήρε βαθιά αθλητικά νόμου για τα τυχερά παιχνίδια στην ιντιάνα. "Όταν βάζω την ομάδα μαζί για το καλοκαίρι, προσπαθώ πάντα και μετρητής όλοι γνώση για όλα τα παιχνίδια.Κατά τα προηγούμενα χρόνια αγωνιστήκαμε με 6-7 παιχνίδια συνολικά.Αυτό το έτος, με την εφαρμογή της DC περίπτωση θα ήταν έως και 16." Είπε Πίτερς αθλητικά τυχερά παιχνίδια.
"Υπάρχει τόσο πολύ NLHE και PLO θα είναι το ίδιο.Οι άνθρωποι βαρεθεί με αυτό.Όταν παίζετε ένα μικτό τουρνουά που παίζετε διαφορετικά παιχνίδια, αλλά υπάρχει μια δομή σε αυτό.Στην ουάσιγκτον μπορεί να είναι οτιδήποτε, ανά πάσα στιγμή, και πρέπει πάντα να είσαι σε εγρήγορση θέσεις εργασίας. "Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά μου ότι μπορούν να προσαρμοστούν για να την πετάξει το πώς πηγαίνουν τα πράγματα.Αυτή είναι μια πρώτη εκδήλωση του χρόνου ο τροπος που το σκάφος μας κάλυψη είναι νέο για μας.Τους είπα ότι θα είναι ότι αυτοί ήταν οι πρωτοπόροι.Εμπιστεύτηκα τους να κάνουν αυτό που θεωρούσαν σωστό.Ήταν μια δοκιμή και το λάθος πράγμα και φαίνεται ότι ο καθένας που ακολούθησε την κάλυψη άρεσε πολύ" new jersey.

πόσα μέλη επιτρέπουν τα τυχερά παιχνίδια

TOP