Μοιραστείτε αυτό

FB TW YT PN
-

τελειώνει - Σημειώσεις προς τους συντάκτες: 1 mgm grand κουλοχέρη τζάκποτ. SBC είναι συνεχώς ψάχνει για τους συγγραφείς να συνεισφέρουν περιεχόμενο που είναι σχετικό με τα αθλητικά στοιχήματα επαγγελματίες σε gaming κάθετες όσο το δυνατόν.Έτσι, αν είστε στην Ασία, τη Νότια Αμερική ή σε μία από τις Ευρωπαϊκές ρυθμιζόμενες αγορές, παρακαλώ μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή με το SBC, εάν θέλετε να γράψετε καλό αντίγραφο.Οι δύο ομάδες είναι οι βασικές κινητήριες δυνάμεις πίσω από την κοινότητα: • SBC ιστοσελίδα σας: www.sportsbettingcommunity.com • LinkedIn group: https://tinyurl.com/sportsbettingcommunity Επικοινωνία: Rasmus Sojmark: [email protected] να Πάρετε τα τελευταία νέα τυχερών παιχνιδιών από Calvin Ayre mgm grand τραπέζι ρουλέτας όρια.
Re-branded ως "Vienna Calling", τα διάσημα λόγια του από την Αυστρία είναι δικό Falco – το BetMarkets κόμμα είναι συν-φιλοξενείται από το SBC και θα προσφέρουν στους παρευρισκόμενους μια πραγματική Βιεννέζικη εμπειρία.Ράσμους Sojmark, Ιδρυτής του SBC είπε: "είναι μεγάλη τιμή για την Κοινότητα Αθλητικών Στοιχημάτων να συνεργαστεί με BetMarkets. "Θέλουμε να καλέσουμε έναν περιορισμένο αριθμό των start-ups να παρακολουθήσουν BetMarkets 2011 για δωρεάν, να τους δώσουμε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στην επιχείρησή τους, και αντικατοπτρίζει τη μακροπρόθεσμη δέσμευση για την προώθηση της καινοτομίας στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών μέσα από πρωτοβουλίες σαν και αυτή, και άλλοι, όπως η EiG LaunchPad", σχολιάζει ο Mark Walker, Επικεφαλής Παγκόσμιας Συνέδρια, το Clarion Gaming. SBC επί του παρόντος αποτελείται από 2,000 + μέλη και είναι γνωστή για την πρόσκληση-μόνο κοινωνικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα τέσσερις φορές τον χρόνο στο Λονδίνο και το Γιβραλτάρ. SBC είναι γνωστή για τις εκδηλώσεις δικτύωσης μεταξύ των αθλητικών στοιχημάτων επαγγελματίες και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για να φιλοξενεί τη Βιέννη Καλώντας συμβαλλόμενο μέρος.Θα είναι μια βραδιά Αυστριακή λιχουδιές, σναπς, νέες επιχειρηματικές ιδέες και να κάνει επαφές πώς να εγκαταστήσετε το mail υποδοχή στην πόρτα ασφαλείας.

BetMarkets συνέδρους και SBC μέλη μπορούν ήδη ΑΠΑΝΤΉΣΕΙ για το πάρτι στο SBC ιστοσελίδα και είναι δωρεάν για να παρακολουθήσουν.Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους στην Βιέννη". BetMarkets το 2011 είναι το μοναδικό στον κόσμο των αθλητικών στοιχημάτων επικεντρώθηκε συνέδριο και έκθεση.Επιστροφή στη Βιέννη, ως νέα εμφάνιση της διάσκεψης, BetMarkets το 2011 θα επικεντρωθεί στην άσκηση αθλητικό μέσα στην επόμενη δεκαετία.Την αντιμετώπιση των βασικών προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο κλάδος, όπως η ενσωμάτωση των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, τη διατήρηση των πελατών σχέδια και τη δημιουργία εταιρικών σχέσεων σε όλη αθλητικές ενώσεις και τα μέσα ενημέρωσης φετινή BetMarkets είναι ένα must-παρακολουθήσουν την εκδήλωση πώς να εγκαταστήσετε το γραμματοκιβώτιό μέσα από τον τοίχο. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε Yeemay Huang στο +44 (0) 207 370 8579 ή μέσω e-mail: [email protected] 2. BetMarkets το 2011 είναι επίσης η κεντρική εκδήλωση δικτύωσης των κόσμο των αθλητικών στοιχημάτων.Το διάσημο πλέον BetMarkets κόμμα είναι το ιδανικό μέρος για να μοιραστείτε ένα ποτό (ή δύο!) με συναδέλφους, τους ομιλητές και επίσης αυτό το έτος, το Αθλητικό Στοίχημα μέλη της Κοινότητας.

Mgm grand κουλοχέρη τζάκποτ

TOP