Μοιραστείτε αυτό

FB TW YT PN
Δ

ύο διαγωνιζόμενους του BBC Εθνική Λοταρία παιχνίδι εμφάνιση είναι ατμίζον μετά την άρνηση £22,000 βραβείο ($34,063), και χάλασε την σφυρίχτρα στο ραδιοτηλεοπτικούς φορείς για την προσπάθεια να κοροϊδεύω τους θεατές με μια εκ νέου τα γυρίσματα του σόου.Φίλοι Ελένη Griffiths και Rina Έβανς, ο οποίος πήρε μέρος σε ένα τηλεπαιχνίδι που ονομάζεται "Σπάσει το Χρηματοκιβώτιο", η οποία προβλήθηκε ως μέρος της εβδομαδιαίας τηλεοπτικής Εθνικό κλήρωση, δήλωσε στο Βρετανικό τύπο ότι το τέλος της παράστασης ήταν κρυφά αλλάξει για να απεικονίσει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, στερώντας τους ένα βραβείο που δηλώνουν ότι θα είχε το παιχνίδι παίζεται σωστά την πρώτη φορά δωρεάν reel τους στην αλιεία slots. "Το επεισόδιο είναι ένα ψεύτικο", δήλωσε 40-year-old Έβανς. "Είναι πλήρη εξαπάτηση του θεατή.Αυτό δεν είναι κάτι που θα πρέπει ποτέ να αναμένεται από το BBC και ο κόσμος πρέπει να ξέρει την αλήθεια." Οι διαγωνιζόμενοι που έλαβαν μέρος στην παράσταση δόθηκε εντολή να μην το πω σε κανέναν την εκ νέου καταγραφή, αλλά δεν αποτελεί έκπληξη, Griffiths και Έβανς δεν ήταν πάρα πολύ χαρούμενος για την αλλαγή, οπότε δεν ήταν ποτέ πιθανό να μη μιλήσω για το unbeneficial εμφάνιση. "Δεν είχαμε καμία προσδοκία της νίκης αλλά αυτό που δεν περιμέναμε ήταν fair play", δήλωσε Griffiths, επίσης ηλικίας 40 δωρεάν reel τους κουλοχέρηδες.

"Αντ' αυτού, το έκανε να μοιάζει όλο αυτό το πράγμα είχε γυριστεί σε μία μέρα". Λίγο μετά την επιστροφή τους στο σπίτι από το αρχικό γύρισμα του επεισοδίου, το ζευγάρι έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον παραγωγό Στιούαρτ Χάρισον, ζητώντας τους να πετάξει πίσω στη Γλασκώβη, Σκωτία, από Ammanford στην Ουαλία, προκειμένου να ξαναγυρίσουμε στα τελικά στάδια η γενική γνώση παρουσιάζουν, από τους παραγωγούς αισθητές οι κανόνες ήταν άδικο.Οι διαγωνιζόμενοι που έκανε στον τελικό γύρο και οι δύο ήταν αρχικά απαιτείται για να χτυπήσει ένα κουδούνι για να νικήσει ένα κρυφό χρονόμετρο σε ένα ασφαλές περιέχουν τα χρήματα του βραβείου.Ωστόσο, οι ιθύνοντες της εκπομπής, μετά από μελέτη, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αυτό ήταν αδύνατο, και αλλάξει τους κανόνες, έτσι ώστε μόνο ένας παίκτης έπρεπε να χτυπήσει το κουδούνι, τη σωστή στιγμή.Αρχικά, το ζευγάρι είχε φύγει με τίποτα, αφού χάνει στον τελικό γύρο.Ωστόσο, σύμφωνα με τους νέους κανόνες της παράστασης, ισχυρίζονται ότι θα έχουν κερδίσει ένα βραβείο € 22,000.
Το re-γυρίστηκε το τέλος ήταν τότε που επισυνάπτεται στην αρχική εγγραφή, να κάνει μία πλήρη εμφάνιση, με Griffiths και Έβανς χάνει.Προσθέτοντας στην "πραγματικότητα", Griffiths εξήγησε ότι οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν καν να φορέσει τα ίδια ρούχα και τα μαλλιά στυλ ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, προκειμένου να αποφύγει τους θεατές αρπάξει απ την απάτη δωρεάν εξαργύρωση κώδικες για το wsop poker. "Το όλο πράγμα ήταν εντελώς στημένο", πρόσθεσε δωρεάν ρόλος πόκερ για πραγματικά χρήματα. "Οι νέοι κανόνες που σήμαινε ότι είχε κερδίσει τον πρώτο χρόνο, οπότε νομίζαμε ότι απλά ήθελε να κάνει re-shoot το τελικό σκηνή για να δείξει ότι," είπε το δημοτικό σχολείο δάσκαλος Griffiths. "Αντί να μας ανάγκασαν να κάνουμε τον τελικό γύρο πάνω από όλα και πάλι." Griffiths επικοινώνησε με το BBC να εκφράσει την δυσαρέσκειά του για την κατάσταση, και ακόμη και να ζητήσει το BBC, τα θραύσματα επεισόδιο εντελώς.Ωστόσο, το BBC αρνήθηκε κάθε κατηγορία και δήλωσε ότι η gameshow είχε συμμορφωθεί με όλες τις οδηγίες σύνταξης. "Αυτό είναι απολύτως δεν είναι μια εξαπάτηση των θεατών ή διαγωνιζόμενους.Ήταν σαφές ότι το αρχικό άρθρο ήταν άδικο.Έχουμε συμφωνήσει με τους παραγωγούς που κανόνα η αλλαγή ήταν αναγκαία και ότι η φιναλίστ θα μπορούσαν, αν το επιθυμούσαν, επαναλάβετε το τελευταίο παιχνίδι με το νέο κανόνα," δήλωσε ένας εκπρόσωπος για το BBC..

δωρεάν reel τους στην αλιεία slots

TOP