Μοιραστείτε αυτό

FB TW YT PN
ε

υρώ το 2011 να αποκτήσει τρεις Νεβάδα εταιρείες penyebab ram slots tidak berfungsi. Burnett και Σον Ριντ, επίσης, την ανησυχία του για τον Ρομπ Chhabra, που εργάστηκαν για την Νεβάδα εξαγορές, καθώς και την πρόσφατη απόφαση για το κλείσιμο της επιχείρησης στην Αυστραλία.

ευρώ και Club Cal Neva Δορυφορική Φυλή και Αθλητικών Βιβλίου τμήμα στη Βόρεια Καλιφόρνια για $21 εκατ.ευρώ.. Lipparelli είπε ότι "δεν έχει ανησυχίες ή αμφιβολίες σχετικά με την William Hill έχει τη δυνατότητα να έρθει σε Νεβάδα και να λειτουργήσει." Έδρα: Λονδίνο Εργαζομένων: 14,000 Σύμβολο Ticker: WMH (London Stock Exchange) Νεβάδα Απόκτηση: William Hill το 2011, συμφώνησε να αγοράσει την Αμερικανική Στοιχηματισμού Inc.για 18 εκατομμύρια δολάρια, Brandywine Στοιχημάτων LLC για $14 και 25 εκατ pentium iii υποδοχή 1 προσαρμοστής.
"Είμαστε ενθουσιασμένοι που η επιτροπή Παιγνίων ήθελαν να έχει η εφαρμογή μας να προχωρήσουμε," John English, αντιπρόεδρος επιχειρηματικής ανάπτυξης και δημοσίων υποθέσεων με την Αμερικανική Στοιχηματισμού, είπε σε μια τηλεφωνική συνέντευξη την πέμπτη, μετά από μια τρίωρη ακρόαση στο Κάρσον Σίτυ.Αγγλικά, δήλωσε την έγκριση του συμβουλίου "σηματοδοτεί την έναρξη της ένα λαμπρό μέλλον για την William Hill στην πολιτεία της Νεβάδα." Είπε William Hill αναμένει την ακρόαση στο Λας Βέγκας με την Επιτροπή Παιγνίων της Νεβάδα.Η Επιτροπή Παιγνίων της Νεβάδα στις 21 ιουνίου θα διαρκέσει έως και τη σύσταση.Εάν εγκριθεί, η William Hill θα ελέγχει το 55% της αγορά των αθλητικών στοιχημάτων στη Νεβάδα. Chhabra, πρώην αναλυτής μετοχών, επιβλήθηκε πρόστιμο περίπου 150.000 δολάρια από την Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών μετά την "περάσει εμπιστευτικές πληροφορίες" σε ένα φίλο, Ο Φύλακας newpaper στο Λονδίνο, ανέφερε. William Hill PLC, ένας Βρετανός χερσαίες και σε απευθείας σύνδεση bookmaker, συνιστάται στις πέμπτη από τις κρατικές ρυθμιστικές αρχές τυχερών παιχνιδιών για να λάβετε την άδεια για να λειτουργήσει τρεις φυλή και αθλητικών βιβλίου εταιρείες, καθώς και κινητά στοιχηματισμού εφαρμογές στη Νεβάδα.Η σύσταση της τριμελούς Διοικητικού Ελέγχου τυχερών Παιχνιδιών σημαίνει ότι η William Hill είναι ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση της εξαγοράς της Αμερικανικής Στοιχηματισμού α. ε., το οποίο λειτουργεί Leroy Άλογο & Αθλητικό Μέρος.Η εταιρεία τυχερών παιχνιδιών είναι, επίσης, την αγορά Brandywine Στοιχημάτων LLC, μητρική Τυχερός αθλητικό βιβλίο και Club Cal Neva Δορυφορική Φυλή και Αθλητικών Βιβλίου τμήμα στη Βόρεια Νεβάδα.
William Hill αξιωματούχοι παραδέχτηκαν ότι αποφάσισε να κλείσει τους Αυστραλίας επιχειρήσεων τυχερών παιχνιδιών μετά Νεβάδα ερευνητές αμφισβήτησαν, αν η εταιρεία, κατά παράβαση της χώρας Interactive Gaming Νόμου του 2001 πώς να κάνει το διαμάντι ληστεία στο καζίνο hard mode. William Hill δαπανήσει περισσότερα από $53 εκατ πώς να κάνει diy ρουλέτα.

Penyebab ram slots tidak berfungsi

TOP