Μοιραστείτε αυτό

FB TW YT PN
Κ

ατηγόρησε απατεώνας Jan Robert Gustafsson έχει εγκαταλείψει τις Φιλιππίνες αφού φέρεται να απολύθηκε από τη θέση του με online επεξεργαστή πληρωμών Transact24 Φιλιππίνες aka T24PH. (Για την ιστορία, η εταιρεία δεν έχει καμία επίσημη σύνδεση με το Χονγκ Κονγκ με βάση Transact24 εταιρία με καλό όνομα Φιλιππίνες-που βασίζεται εταιρεία προσπαθεί να piggyback.) Την τετάρτη το απόγευμα, Gustafsson (απεικονίζεται με μπλε χρώμα) εθεάθη να επιβιβάζεται Αέρα Φιλιππίνες πτήση 306 από τη Μανίλα στο Χονγκ Κονγκ, αν και η παρακολούθηση προορισμός δεν θα μπορούσε να επιβεβαιωθεί άμεσα.Μέρες νωρίτερα, Gustafsson είχε διαφήμιση της φωτιάς πώληση ένα από τα πολυτελή αυτοκίνητα μέσω των social media, προφανώς σε μια προσπάθεια να αυξήσει κάποια γρήγορη μετρητά για να βοηθήσει να χρηματοδοτήσει την πτήση του από τη δικαιοσύνη.Για εκείνους στο σκοτάδι, Gustafsson ήταν ο πρώην επικεφαλής της Bodog Ασία, ο οποίος προσπάθησε να αποσπάσει εκατομμύρια δολάρια από τον πρώην εργοδότη του, αφού ανεπίσημα απολυθεί για ανικανότητα πώς κάνουν τα χρήματα ρουλέτα.
Gustafsson και ένα μικρό στρατό του προδότη υπαρχηγούς φέρεται να δωροδόκησε ένα τοπικό δικαστή να υπογράψει ένταλμα που επιτρέπει μια επιδρομή στο Bodog Ασία γραφεία του τον περασμένο νοέμβριο ότι δεν κατάφεραν να παρουσιάσουν κανένα αποδεικτικό στοιχείο για να υποστηρίξει Gustafsson τους ισχυρισμούς. Gustafsson στη συνέχεια κατηγορήθηκε για απάτη και τη συμμορία του που δεν μπορούσε να πυροβολούν κατ ' ευθείαν έχει ανεπιτυχώς προσπαθούν να καλύψουν τα ίχνη τους από τότε.Μέχρι πρόσφατα, Gustafsson είχε βοηθά να δοκιμάσει και να πάρει T24PH από το έδαφος με τον Καρλ Rosengren, ο οποίος συν-ίδρυσε την αρχική Transact24 αλλά αναγκάστηκε από συν-ιδρυτής του Φίλιπ Μάγιερ πώς ρουλέτα πληρώσει μακριά. T24PH είχε απολαμβάνοντας την ευγενική οικονομική υποστήριξη της τοπικής πολιτικό βαρέων βαρών και ένας άνθρωπος με μια φήμη ότι δεν λαμβάνουν ευγενικά σε απατεώνες.Ο πρώην πολιτικός είχε την κόρη του, την παρακολούθηση, την ημέρα με την ημέρα δραστηριότητες των T24PH και προφανώς, τουλάχιστον όσον αφορά Gustafsson, το κορίτσι του μπαμπά δεν αρέσει αυτό που saw πώς ρουλέτα αριθμοί δουλειά.
CalvinAyre.com θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την εξέλιξη στις επόμενες ημέρες πώς να πάρει τα ζάρια bl3. Gustafsson την σκαπουλάρουμε θα ασκήσει περαιτέρω πίεση σε συνεργάτες του στο έγκλημα – Rosengren, Patrik Selin, Σύλβια 'Ψαλιδοχέρης" de Guzman και άλλους να κάνουν τις δικές τους εξόρμηση για την ασφάλεια, πιθανότατα και σε χώρες με τις οποίες έχουν ήδη διαθέτουν έγκυρα διαβατήρια.Όμως, δραπετεύοντας από τις Φιλιππίνες, δεν σημαίνει διαφυγή των νομικών τους υποχρεώσεων.Οι επιδρομές στο Bodog Ασίας γραφεία ήταν δυνατή μόνο επειδή τα μέλη της συμμορίας φέρεται να δωροδόκησε ένας τοπικός δικαστής και αστυνομία, και οι περισσότερες χώρες έχουν αυστηρούς νόμους σχετικά με τα βιβλία τους κατά της δωροδοκίας ξένων αξιωματούχων.Παρακολουθήστε αυτό το χώρο.. πώς να πάρει τις καλύτερες αποδόσεις ζάρια. να Πάρετε τα τελευταία νέα τυχερών παιχνιδιών από Calvin Ayre πώς να πάρει την ληστεία στο καζίνο.

πώς κάνουν τα χρήματα ρουλέτα

TOP