Μοιραστείτε αυτό

FB TW YT PN
Ο

ι μέτοχοι των τυχερών παιχνιδιών σε απευθείας σύνδεση τεχνολογία της εταιρείας GAN έχουν δώσει την έγκρισή τους για να δείτε την εταιρεία που διεγράφησαν από το χρηματιστήριο Euronext Ανάπτυξη πλατφόρμα συναλλαγών. GAN έχει προταθεί για την ανταλλαγή από το νοέμβριο του 2013, αλλά θα πρέπει να αφαιρεθεί από το 7.μ.την τετάρτη.Η κίνηση αυτή έρχεται καθώς η εταιρεία έχει δει καμία διαπραγμάτευση της μετοχής στο Δουβλίνο-based πλατφόρμα.Σύμφωνα με Τις Φορές που τα μέσα ενημέρωσης στην ΑΓΓΛΊΑ, GAN μετόχων, που πραγματοποιήθηκε την ετήσια σύνοδό τους στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα, με την οποία εγκρίνεται η πρόταση ότι η εταιρεία είναι μη εισηγμένες. Dermoot Smurfit, GAN ΔΙΕΥΘΎΝΩΝ σύμβουλος, εξήγησε ότι "δεν υπήρχε διαπραγμάτευση συνεχίζεται" και την παραμονή στην αγορά, ήταν ένα "χάσιμο χρόνου και ενέργειας και γενικά διοικητικά έξοδα." Μπορεί να υπάρχουν περισσότερα για την απόφαση, ωστόσο.Πριν από λίγους μήνες, ανακοινώθηκε ότι η εταιρεία θα μπορούσε ενδεχομένως να πρέπει να ψάχνει να πουλήσει την επιχείρηση, ή ότι μπορεί να εξετάζει την εισαγωγή στο χρηματιστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών.

GAN έχει περίπου από το 2002 poker sites νομική στο τέξας. Δημιουργεί και διανέμει Διαδίκτυο τυχερών παιχνιδιών και στοιχημάτων υπηρεσίες, λογισμικό και περιεχόμενο για business-to-business πελάτες στις Ηπα και σε ολόκληρη την Ευρώπη, και έχει δει την αύξηση των εσόδων άνω του 100% από το U. Ανώτατο Δικαστήριο νίκησε τον Επαγγελματικό και Ερασιτεχνικό Αθλητισμό Προστασίας νόμο του 1992 (PASPA) τον Μάιο του 2018.

Στην απουσία ενδιαφέροντος από την Ιρλανδία που βασίζεται σε exchange, και το τεράστιο δυναμικό στις Ηπα και σε άλλες πρόσφατα άνοιξε αγορές στην Ευρώπη, μια μετακίνηση σε άλλη ανταλλαγή θα είναι στρατηγικά πλεονεκτήματα.Όπως αναφέρει ποια είναι τα επόμενα βήματα θα είναι, GAN έχει μετατραπεί σε Ένωση τυχερών Παιχνιδιών για κάποια βοήθεια.Έχει προσλάβει η επιχείρηση να ενεργεί ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος για την αναθεώρηση το τοπίο και να κάνει συστάσεις για το πώς να προχωρήσουμε. GAN ισχυρίζεται ότι δεν είναι ενεργά σε συζητήσεις για να πουλήσει την επιχείρηση, αλλά ότι θα ήταν πρόθυμη να εξετάσει τις επιλογές, αν το δικαίωμα προσφοράς παρουσιάστηκαν. GAN ξεκίνησε τη λειτουργία της στο New Jersey, τον περασμένο σεπτέμβριο, τέσσερις μήνες μετά PASPA ανατράπηκε και τρεις μήνες μετά το κράτος, είναι οι νομοθέτες ενέκρινε μια online αγορά τυχερών παιχνιδιών poker sites νόμιμη στις ηπα. Smurfit στη συνάντηση την περασμένη εβδομάδα ότι η εταιρεία είναι "σταθερά προσανατολισμένη στις εκμεταλλευόμενοι τα στοιχειώδη poker sites νομική στο μίτσιγκαν.

των αθλητικών στοιχημάτων στο Διαδίκτυο ευκαιρία" και ότι οι πελάτες έχουν απολαύσει σημαντική αύξηση των εσόδων από το New Jersey άρχισε να προσφέρει online τυχερά παιχνίδια.Πρόσθεσε, "το 2019 θα είναι άλλη μια χρονιά τεράστια επιχειρησιακή και οικονομική πρόοδο." Λάβετε τα τελευταία νέα τυχερών παιχνιδιών από Calvin Ayre δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα τυχερά παιχνίδια δεν κατεβάσετε.

Poker sites νομική στο τέξας

TOP