Μοιραστείτε αυτό

FB TW YT PN
Τ

ο λας Βέγκας έχει λάβει δύο τουλάχιστον 50.000 δολάρια τα στοιχήματα για Floyd πιθανότητες ότι θα επιστρέψει μόλις $6,250 τρελός μηχανικός κουλοχέρης σε απευθείας σύνδεση δωρεάν. Mayweather με απόφαση είναι δίπλα στο +220 mad money casino κωδικός μπόνους. McGregor από KO είναι στο +600, και με την απόφαση +3000 mad max fury road υποδοχή.

"Δεν μπορώ να το πάρω σοβαρά.Είναι γελοία," είπε ο Lewis αυτή την εβδομάδα mad max fury road μηχάνημα. Mayweather είναι μετά τη νίκη No καλύτερο σε απευθείας σύνδεση δωμάτιο πόκερ στην ιταλία.

Με ένα αήττητο τέλεια 49-0 ρεκόρ καριέρας, βρισίδια Mayweather μπορεί να μην είναι σε McGregor συμφέρον.Μεγάλο μέρος του μποξ κοινότητα πιστεύει ότι η μάχη είναι απλώς ένα τέχνασμα μάρκετινγκ που θα δείτε μερικές γροθιές προσγειώθηκε από το UFC αστέρων.Από τον Oscar De La Hoya να Lennox Lewis, μερικά από τα πυγμαχία είναι σπουδαίοι έχουν επικριθεί Mayweather έχει χρήματα να αρπάξει και την προθυμία τους να πολεμήσουν έναν άπειρο αντίπαλο το καλύτερο πόκερ παιχνίδια για το android.

τρελός μηχανικός κουλοχέρης σε απευθείας σύνδεση δωρεάν

TOP