Μοιραστείτε αυτό

FB TW YT PN
Τ

ο μακάο είναι πίσω αναλυτές " γεύση του μήνα μενού με τις προβλέψεις για την αύξηση χτυπώντας τον τίτλο ύψη από 20%+ και πάλι.Το enclave Business Daily περιοδικό αποσπάσματα Κένεθ Βρείτε από την J. P Morgan, όπως δηλώνοντας ότι τα έσοδα για τον ιούνιο θα ανέβει το 20 τοις εκατό να MOP25 δισ.ευρώ.Κάμερον Μακνάιτ, αναλυτής της Wells Fargo, επιβεβαίωσαν την αισιοδοξία από την πρόβλεψη για το ποσοστό του 19 τοις εκατό αύξηση του ιουνίου, χάρη στην αγορά απόδοση του στα πρώτα 17 ημερών του έκτου μήνα του έτους.Τέλος Jon Ω, της CLSA Asia-Pacific Markets, αναμένει ιουνίου να "αναπήδηση προς τη μεσαία και υψηλή-εφηβική ηλικία". Eagle-eyed οι αναγνώστες θα διαπιστώσουν το ποσοστό αυτό είναι στην πραγματικότητα χαμηλότερο από το MOP26.5 δισ πώς να κερδίσετε στο τουρνουά πόκερ. ευρώ το σχήμα που δημοσιεύτηκε τον περασμένο μήνα, αλλά ιστορικά ιουνίου είναι μια πιο αργή μήνα για να Μπορεί να είναι και η τεράστια αύξηση θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη στην αγορά.Να κολλήσει με τα λόγια του αναλυτές, Melco Στέμμα Ψυχαγωγία φέρεται να είναι έτοιμη να επαναλάβει την κατασκευή τους Studio Πόλη Macau resort. Bloomberg αποσπάσματα Sterne Agee & Leach Έρευνας Ιδίων κεφαλαίων, όπως αναφέρει το έργο του κτιρίου θα πάρει πίσω σε εξέλιξη σε 45 μέρες και η εταιρεία είναι Αμερικάνικη παραστατικών πιστοποιητικών πήδηξε 2.8 τοις εκατό σε $12.23 – την υψηλότερη τιμή από το Μάιο του 28 μπορείς να το blackjack στο κινητό osrs.
Το φετινό Global Gaming Expo (G2E Ασία) είδα προσέλευσης αυξηθεί 8%, με πάνω από 6,100 βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών προσωπικού που παρακολουθεί το τριήμερο συνέδριο μπορείτε να αποκλείσετε τα τυχερά παιχνίδια στο iphone. Reed Exhibitions και το American Gaming Association κυκλοφορήσει τα στοιχεία χθες και πρόσθεσε ότι οι συμμετέχοντες από 67 διαφορετικές χώρες, ήρθαν στην έκθεση μπορείτε να αποκλείσετε ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών από την τράπεζα.

2G κινητό υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμες μέχρι το τέλος του έτους, αφού η κυβέρνηση έσπρωξε πίσω την φάση ημερομηνία.9 ιουλίου ήταν η αρχική ημερομηνία για να γίνει σταδιακά και αυτό έχει αλλάξει και 31 δεκεμβρίου, αφού η κυβέρνηση έλαβε "πολλά παράπονα" από τους κατοίκους δυστυχισμένη χρειάζεται να κάνετε αναβάθμιση σε νεότερες 3G-ικανό συσκευές.Η καθυστέρηση δίνει φορείς και οι κάτοικοι πλέον να συμβιβαστεί με τα σχέδια.Λάβετε τα τελευταία νέα τυχερών παιχνιδιών από Calvin Ayre.

πώς να κερδίσετε στο τουρνουά πόκερ

TOP