Μοιραστείτε αυτό

FB TW YT PN
?

;Πιστεύουμε ότι η δημόσια αναγνώριση των πιθανών μέτρων λιτότητας μπορεί να είναι ευεργετική για τις μελλοντικές πολιτικές αποφάσεις εύστοχος να GGR," αναλυτής Ντέιβιντ Bain από Sterne Agee CRT έγραψε σε ένα σημείωμα που κυκλοφόρησε τη δευτέρα.ε, πρόσθεσε: "Στην ουσία, η συζήτηση θα μπορούσε να λειτουργήσει ως "εγερτήριο κάλεσμα" για τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής των βασικών gaming θέματα, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης κάπνισμα περιορισμούς και πίνακα πιστώσεις για νέα ακίνητα ανοίγματα." acau είναι Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, ο Λάιονελ Leong Βάι Tac, το σάββατο εκτιμώμενη της πόλης GGR tally για τον ιούλιο θα μπορούσε να έρθει σε κάτω από MOP18 δις (US$2.25 δισ.ευρώ).Ο κ κατεβάστε το δωρεάν texas holdem εφαρμογές.
Leong πρόσθεσε ότι, αν ήταν έτσι, το Μακάο, η κυβέρνηση θα εξετάσει το ενδεχόμενο θέσπισης μέτρων λιτότητας για τον έλεγχο των δαπανών στις αρχές του επόμενου μήνα.nalysts Βιτάλι Umansky, ο Σάιμον ο Ζανγκ και Bo Wen από χρηματιστηριακές Sanford C κατεβάστε το δωρεάν xpro booster slot σε απευθείας σύνδεση. Bernstein, Ltd είπε σε μια έκθεση για τη δευτέρα ότι "ένα πιθανό σενάριο" ήταν για τον ιούλιο του GGR να πέσει κάτω από το MOP18.35 δισ.ευρώ.Σύμφωνα με αυτούς, αυτό θα σήμαινε μέση ημερήσια έσοδα των MOP570 εκατ. ευρώ ή χαμηλότερα, για το χρονικό διάστημα μεταξύ 27 ιουλίου και 31 ιουλίου. owever, της Sanford Bernstein ομάδα αναμένει ιουλίου GGR να έρθει σε ελαφρώς πάνω από το MOP18.35 δισεκατομμύρια, περίπου MOP18.4 δισ. ευρώ για να MOP18.5 δισ κατεβάστε το δωρεάν zynga poker για το android. ευρώ, που αντιπροσωπεύουν το έτος σε έτος μείωση περίπου 35 τοις εκατό.Παρόμοιες εκτιμήσεις ήταν επίσης κυκλοφορήσει στις δευτέρα από Sterne Agee CRT, Wells Fargo Securities LLC και UBS Securities Asia Ltd.
?;Η βιομηχανία μας κανάλι ελέγχου υποδεικνύει ότι το Μακάο GGR για το μήνα μέσα από 26 ιουλίου ήταν MOP15.5 δισ.ευρώ.Η μέση ημερήσια έσοδα για την τελευταία εβδομάδα ήταν MOP614 εκατ. ευρώ, υψηλότερα από τον ιούνιο μέση ημερήσια έσοδα των MOP579 εκατ.
ευρώ και την προηγούμενη εβδομάδα μέση ημερήσια έσοδα των MOP585 εκατ. ευρώ," το Sanford Bernstein ομάδα δήλωσε. κατεβάστε το δωρεάν zynga poker apk.

κατεβάστε το δωρεάν texas holdem εφαρμογές

TOP