Μοιραστείτε αυτό

FB TW YT PN
o

ttery ειδικός GTech SpA στην τρίτη ανακοίνωσε το διορισμό του Μάικλ Chambrello ως επικεφαλής της εκτελεστικής εξουσίας της Βόρειας Αμερικής Λαχείο διαίρεση, αποτελεσματική 23 Μαρτίου κλεοπάτρα μηχάνημα για την πώληση. r Chambrello θα επιβλέπει την ανάπτυξη και την παράδοση όλων των λαχειοφόρων αγορών λύσεις τεχνολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς και τις στρατηγικές ανάπτυξης και διαχείρισης των λαχείων επιχειρήσεων στις η κλεοπάτρα κουλοχέρη δωρεάν download. α και Καναδά, η εταιρεία ανέφερε σε δελτίο τύπου.Θα είναι επίσης υπεύθυνος για την GTech παγκόσμια άμεση εκτύπωση εισιτηρίων των επιχειρήσεων, η εταιρεία πρόσθεσε.r Chambrello θα υποβάλει έκθεση Marco Sala, ΔΙΕΥΘΎΝΩΝ σύμβουλος της Ιταλίας βασίζεται GTech.r Chambrello προηγουμένως υπηρέτησε ως πρόεδρος της GTech Corp και εκτελεστικός αντιπρόεδρος της GTech Holdings Corp, από τον οκτώβριο 1996 έως τον αύγουστο του 1998 κλεοπάτρα κουλοχέρης μεγάλη νίκη.
Ανέλαβε διάφορους ρόλους κατά τη διάρκεια των χρόνων που πέρασε με την εταιρεία, από το 1982 μέχρι και το 1998 cleos vip καζίνο δεν κατάθεση μπόνους. r Chambrello επιστρέφει GTech αφού υπηρέτησε ως ΔΙΕΥΘΎΝΩΝ σύμβουλος της Scientific Games Corp, όπου επέβλεψε την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού.Στο Scientific Games, που είχε τη γενική ευθύνη για τη διαχείριση ημέρα με την ημέρα σε όλο τον κόσμο δραστηριότητες της εταιρείας.Έφυγε από την Scientific Games για το 2013 κουλοχέρηδες μπόνους κατάθεσης 100 τοις εκατό. ?;Ο μάικ είναι ένας καταξιωμένος gaming ηγέτης της βιομηχανίας με μια βαθιά κατανόηση της κλήρωσης της βιομηχανίας," δήλωσε ο Κ.
Sala στην απελευθέρωση. "Η μοναδική του εμπειρία και γνώση, καθώς και την κατανόησή του για τον οργανισμό μας, θα μας βοηθήσει για την απρόσκοπτη μετάβαση στην νέα ηγεσία και συνεργάτης με τους πελάτες μας για να περιηγηθείτε τις πολλές ευκαιρίες και προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας", πρόσθεσε.την περασμένη εβδομάδα, η κλήρωση ειδικός διαχείρισης εταιρεία ανακοίνωσε ότι Jaymin Patel, διευθύνων σύμβουλος της GTech Αμερική, παραιτείται αποτελεσματική 27 Μαρτίου..

κλεοπάτρα μηχάνημα για την πώληση

TOP