Μοιραστείτε αυτό

FB TW YT PN
Ο

ι δικηγόροι που εκπροσωπούν λοταρία παίκτες σε ολόκληρη την Αμερική σε μια συλλογική αγωγή κατά το Multi-State παιχνίδια Κλήρωσης Σύνδεσης (MUSL) ζήτησαν από δικαστή στην Αϊόβα να τους δώσουμε το δικαίωμα να πάρει συνέντευξη από κλήρωση απάτης εγκέφαλος Έντι Tipton στη φυλακή.Την παρασκευή, ο Δικαστής Μάικλ Huppert χορηγείται αγωγή για την κατάσταση της υπόθεσης, η οποία περιλαμβάνει την κλήρωση πελάτες που πιστεύουν ότι έχασε λόγω Tipton παίζει με MUSL είναι Hot Lotto κληρώσεις μεταξύ 2005 και 2013 ποιοι είναι οι κίνδυνοι από τα τυχερά παιχνίδια. Tipton καταδικάστηκε σε μια δεκαετία στη φυλακή το 2015 για νοθεία τουλάχιστον έξι ισοπαλίες σε πέντε διαφορετικές πολιτείες για το όφελος του εαυτού του και ένα πυκνό δίκτυο των φίλων και της οικογένειας.Ο πρώην διευθυντής της ασφάλειας των πληροφοριών στο MUSL, ήταν σε θέση να εγκαταστήσετε ένα self-destructing πρόγραμμα hack στη γεννήτρια τυχαίων αριθμών, έτσι ώστε να επιλέξει ένα σύνολο αριθμών γνωστό σε Tipton στις τρεις ημέρες το χρόνο.Ήταν τελικά συνελήφθη όταν οι αρχές έγινε καχύποπτος, όταν ο νικητής του 2013 $16,5 εκατομμύρια τζάκποτ έκανε αρκετές προσπάθειες να διεκδικήσει το έπαθλο μέσω τρίτου.Όταν η αστυνομία κυκλοφορήσει βίντεο επιτήρησης του ανθρώπου την αγορά το νικητήριο εισιτήριο από ένα Des Moines παντοπωλείο, αναγνωρίστηκε από MUSL συναδέλφους.

Tipton φέρεται να είπε στις αρχές ότι είχε προσπαθήσει να προειδοποιήσει τους ανωτέρους του στο MUSL ότι υπάρχουν εκμεταλλεύσιμες αδυναμίες του συστήματος, αλλά λέει ότι αγνοήθηκε.Σύμφωνα με Το Des Moines Register, συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι το σύστημα περιέχει ευπάθειες.Τώρα, οι δικηγόροι θέλω να ακουστώ τον θέλουν να υποστηρίζουν MUSL ήταν αμελής από το καθήκον του να εξασφαλίσει παιχνίδια ήταν δίκαιη ποια είναι τα κέρδη της ρουλέτας. "Το Multi-State παιχνίδια Κλήρωσης Σύνδεσης δείχνει ότι το μόνο που διενεργήθηκε εσωτερική έρευνα [στα δικά τους πρωτόκολλα ασφαλείας επειδή μας μήνυσε τους," Gary Ντίκι, Des Moines δικηγόρος που εμπλέκονται στην αγωγή, δήλωσε το περασμένο έτος τι είναι οι κανόνες για craps.

"Και αυτό θα πρέπει να είναι πολύ σχετικά με κάποιον που να παίζει λόττο". MUSL είναι συλλογικά ανήκει και διοικείται από 36 κράτη λαχεία και λειτουργεί ορισμένες Αμερική είναι πιο δημοφιλή ισοπαλίες, συμπεριλαμβανομένου του Powerball.Αυτή δεν είναι η πρώτη αγωγή που αντιμετώπισε πάνω από το Τίπτον σχέση.Το 2016, είχε μηνυθεί από τον άνθρωπο που κέρδισε 9 εκατομμύρια δολάρια τζακ ποτ την εβδομάδα μετά Tipton είναι στημένο $16,5 εκατομμύρια κλήρωση του 2013. "Τυχερός" Λάρι Dawson υποστηρίζει ότι χωρίς Tipton παίζει με τα $16.5 εκατ είναι το fallsview casino ανοίξτε τώρα.

ευρώ θα μεταφερθεί στο τζάκποτ.Αντί MUSL αναδιανομή του κράτους λοταρία προμήθειες.Αυτή η υπόθεση είναι σε εκκρεμότητα, αν και MUSL πρόσφατα αίτηση να απορριφθεί..

ποιοι είναι οι κίνδυνοι από τα τυχερά παιχνίδια

TOP