Μοιραστείτε αυτό

FB TW YT PN
Μ

άλτα-based MRG έχει θέσει τις θέες του σε μια σουηδική τυχερά παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση άδεια οδήγησης.Σε δήλωσή του, MRG CEO Ανά Νόρμαν είπε, "Τελικά, η Σουηδία έχει γίνει μια ρυθμιζόμενη αγορά," αναφερόμενος στο ιουνίου πέρασμα νομοθεσίας για το άνοιγμα της Σουηδίας σε απευθείας σύνδεση αγορά σε διεθνείς φορείς τυχερών αποτελεσματική 2019 χρήματα φασόλια κλασικούς κουλοχέρηδες.
MRG θυγατρικών, Κύριε Πράσινο Ltd και Προκαλούν Gaming Ltd, έχουν υποβάλει αίτηση για τη σουηδική άδειες πότε tesco ανοίξει νέους χρόνους παράδοσης. MRG είναι ήδη σε 13 αγορές, και έχει άδειες τυχερών παιγνίων στην Ιταλία, τη Λετονία, τη Μάλτα και το ηνωμένο βασίλειο, καθώς και ένα καζίνο άδεια στη Δανία και ένα αθλητικό άδεια στην Ιρλανδία.Στην σουηδική άδεια χρήσης της εφαρμογής, MRG περιλαμβάνονται τα online sites τυχερών παιχνιδιών Κ πότε tesco ανοίξει νέους χρόνους παράδοσης. Γκριν, Redbet, Vinnarum, Bertil, και MamaMiaBingo.Η εταιρεία ανακοίνωσε για το πρώτο εξάμηνο του έτους τα έσοδα του SEK793.8 εκατ πότε tesco ανοίξει χρόνους παράδοσης. ευρώ ($86.66 εκατ.
ευρώ), ένα 40.8% αύξηση από την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.Κέρδη προ τόκων, και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε SEK91.2 εκατ. ευρώ ($9.96 εκατ.ευρώ).Στην εταιρεία την τελευταία οικονομική έκθεση, Νόρμαν είπε, "η Σουηδία συνεχίζει να αναπτύσσεται πολύ καλά για εμάς.Τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 57.0 τοις εκατό κατά τη διάρκεια του τριμήνου, με υγιή οργανική ανάπτυξη.Κατά το δεύτερο τρίμηνο, η Σουηδία αντιπροσώπευαν το 18.9% των συνολικών μας εσόδων." Εκτός από MRG, η Αδελφή της Ομάδας και Bethard, επίσης, από τη Μάλτα, ψάχνουν να επωφεληθούν από τη Σουηδία είναι να νομιμοποιηθεί αγορά.Η άδεια χρήσης εφαρμογών, η οποία ξεκίνησε αυτό το μήνα, περιλαμβάνουν την καταβολή SEK400,000 ($43,700) για τα τυχερά παιχνίδια, και SEK700,000 ($76,400) και για τις δύο τυχερών παιχνιδιών και στοιχημάτων επιλογές.Άδειες για εκείνους που πληρούν τις απαιτήσεις που ισχύουν για πέντε έτη και να απαιτεί ένα 18% του φόρου επί των εσόδων που πρέπει να καταβληθεί.Η σουηδία είναι ρυθμιστικό όργανο, το Lotteriinspektionen, ανέφερε ότι η αγορά τυχερών παιχνιδιών ήταν αξίας $1,95 δισ πότε tesco open slots. ευρώ για τους πρώτους εννέα μήνες του 2017, με περίπου το ένα τέταρτο αυτού του όντος από φορείς εκτός της Σουηδίας.Η σουηδική κυβέρνηση διεξάγει μια κριτική για το τι η νέα νομοθεσία θα σημαίνει για το κράτος λειτουργεί Svenska Παιχνιδι και ATG.Ακόμη και με την απελευθέρωση της αγοράς των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών που τίθενται σε ισχύ το επόμενο έτος, Svenska Παιχνιδι έχει ήδη βιώσει μικρότερα έσοδα, αναφέρει τα έσοδα της SEK2.08 δισ.
ευρώ ($227 εκατ. ευρώ) κατά το δεύτερο τρίμηνο, 4% χαμηλότερα σε σχέση με πέρυσι.Λάβετε τα τελευταία νέα τυχερών παιχνιδιών από Calvin Ayre πόσο παλιά κουλοχέρηδες αξίζει.

χρήματα φασόλια κλασικούς κουλοχέρηδες

TOP