Μοιραστείτε αυτό

FB TW YT PN
ε

υρώ, ενώ το σύνολο του έτους οι εισπράξεις για το προϊόν κλάδος πωλήσεων αυξήθηκε κατά σχεδόν 9.2% για να χτυπήσει $978.6 εκατ.ευρώ.Δήλωσε ότι ήταν, επίσης, περίπου το 3,4% διογκώνονται σε δώδεκα μηνών, τα έσοδα από τα στιγμιαία παιχνίδια τμήμα $582.3 εκατ.

American gaming προϊόντα και τις υπηρεσίες γιγαντιαία Επιστημονικά Παιχνίδια Corporation έχει κυκλοφορήσει τα οικονομικά της αποτελέσματα για τους δώδεκα μήνες μέχρι το τέλος του δεκεμβρίου παρουσιάζοντας σχεδόν 7% αύξηση από έτος σε έτος συνολικά έσοδα για $3,08 δισ κουλοχέρης αποτέλεσμα μετά από τα αποτελέσματα. ευρώ για τη χρηματοδότηση του χρέους συναλλαγές, καθώς και μείωση των $139.5 εκατ. ευρώ από λειτουργικές δραστηριότητες, οι οποίες σε σύγκριση με $419 εκατ κουλοχέρης επίδραση premiere pro. Las Vegas-με βάση την Επιστημονική Παιχνίδια Corporation εξήγησε ότι τα λειτουργικά έσοδα για το 2017 προηγμένη από πάνω από 200% από έτος σε έτος σε $393.1 εκατ. ευρώ σε φόρο εισοδήματος η πρόβλεψη που ήταν κυρίως που σχετίζονται με την "αποτίμηση επίδομα που καταγράφονται κατά ορισμένων εγχώριων αναβαλλόμενων φορολογικών περιουσιακών στοιχείων" κουλοχέρης αποτέλεσμα μετά από τα αποτελέσματα φροντιστήριο. "Τη βελτιωμένη απόδοση και την ισχυρή προοπτικές για το μέλλον μας επέτρεψε να με επιτυχία την αναχρηματοδότηση μέρος του κεφαλαίου μας δομή, το 2017 και το 2018, που μειώνει σημαντικά το κόστος του κεφαλαίου και αυξάνει τις μελλοντικές ταμειακές ροές," διαβάστε μια δήλωση από τον Μάικλ Quartieri, Chief financial Officer για την Επιστημονική Παιχνίδια Corporation τον αλκοολούχο de soja geant καζίνο.
ευρώ, ενώ η καθαρή απώλεια βελτιωμένη από $353.7 εκατ. ευρώ, η οποία περιελάμβανε μια υπεραξία απομείωση αξίας $69 εκατ.

κουλοχέρης αποτέλεσμα μετά από τα αποτελέσματα

TOP